Nathalie De Winter

Stretch coach voor energieke denkers en intelligente bewegers

Mijn verhaal is er één van mentale en fysieke krampen; jaren werd ik bewogen door een fundamentele innerlijke zoektocht. Wat te doen met mijn leven en talenten, waar naartoe met die onverklaarbare drive? Een opeenstapeling van diploma’s, gestopte cursussen en gestaakte jobs bracht me tot in het ziekenhuis met rug- en darmklachten en een burn-out avant la lettre. Het leven in een mentale overdrive en vastzitten in mijn hoofd had me tot daar en tot bij mijn lichaam gebracht dus bedankte ik voor de antidepressiva en ging ik op pad. Met mijn lichaam. Dat ging trager dan ik wilde want in de natuur (en geef toe we hebben de smartphone uitgevonden maar we blijven fauna) gebeurt alles organisch.


Grow motion is hoe ik deze beweging noem; de evolutie die traag, in fases en natuurlijk vanuit je lichaam ontstaat. Je geest kan niet sturen maar moet wel volgen; leren bewust en aanwezig zijn, en tot een hele nieuwe dimensie en veerkracht meegroeien. Zo ontstond ook mijn coach bedrijf Body Mind Stretch. Het vertalen van al die fysieke ervaringen en het laten bezinken van mentale drive opdat kop en lijf met elkaar blijven communiceren. 

Nathalie Coach

Zo combineer ik mijn passie voor het woord, creativiteit en beweging met elkaar. Deze aanpak gebruik voor one-on-ones in de coach praktijk die ik deel met een sportdokter, en als energy coach voor organisaties.

Na de ontdekking dat ik hoogbegaafd ben, viel er voor mij veel op zijn plaats. Hoewel dit voor mij voelde als 200 km per uur rijden in een haarspeldbocht, werd ik dankbaar en denkbaar voor wat meditatie en yoga en de vertaling van coaching me als gronding uit mijn hoofd gaven. Eindelijk leerde ik mezelf zijn, onbeschaamd en onstopbaar, nog steeds met de gebeurlijke blessures. Maar nu weet ik dat ze me iets willen vertellen en verstil ik om te horen wat of beweeg ik wanneer mijn hoofd weer even vastdraait. Een voettocht naar Santiago de Compostella markeerde mijn pad als de u-turn die ik nam om niet meer te vechten met mezelf. Vandaar dat ik graag deze u-turn - wandelen, stretchen, ademen en vertaling – met jou deel. 


Mijn verhaal is er ook één van ontdekkingen, ontmoetingen en groei; eeuwige groei die me scherp houdt en die ik nodig heb. En die ik graag met jou deel. Jij ook zin in grow motion ? Wat zal jouw verhaal en jouw motion vertellen? Ik ben alvast benieuwd!


Wil je graag meer weten over hoe ik jou kan helpen, neem dan zeker een kijkje onder "voor wie" en "coach traject":

I think 99 times and find nothing. I stop thinking, swim in silence, and the truth comes to me
— Albert Einstein