Wait - just stretch .

 

Gedreven & intens levende professional ?

Dan heb jij stretchability nodig - om de beste en meest efficiënte versie van jezelf te zijn en je werking te optimaliseren, zijn je body en mind best in lijn! Als gedreven professional ben je de begeesteraar en belichaming je bedrijf of functie. Dus alle redenen om die mentale en fysieke machine optimaal te smeren.

 

 
ashley-batz-1298.jpg

Coaching

EEN coach traject op maaT voor jou

Je bent gedreven, intens levend, creatief, complex, en gemotiveerd om verandering te brengen in je eigen groei. Je ondervindt moeilijkheden en herkent de patronen waarin je zit, maar kan er zelf niet uit breken. Je wil snel aan de slag en persoonlijk ondersteund worden.

Klik hier voor je gratis telefonische intake. Zo kunnen we samen bespreken waar jij nu nood en zin in hebt.

stretch rope.jpg

Training

NRG MGMT/ MAT2MIND/ NLP en communicatie

Body Mind Stretch is voor jouw team of organisatie de partner voor de soft skill trainingen op zeer persoonlijke maat! 

Beter met jezelf, je eigen lichaam en met anderen communiceren is de doelstelling - NLP ( Neuro- Linguistisch Programmeren ), Hartcoherentie training ( wetenschappelijke onderbouwde ademhalingstechniek ) yoga lessen, meditatie en mindfulness initiaties zijn de bouwstenen. De outcome is een optimaler functioner. Samen stellen we iets samen op maat van jouw specifieke context en vraag.

 
marion-michele-yoga-meditatie-ademhaling

Stretchlessen

Yoga - Meditatie - ademhaling

In samenwerking met de sportdienst Beveren zijn er lessen die je kan volgen op maandag- en woensdagavond. Je schrijft je telkens in voor het hele seizoen in januari of september.

Voorlopig is er enkel nog plaats in de beginnersles op woensdag om half zeven. Ben je er graag bij volgend seizoen of voor meer info, klik hieronder.

53625584_2046494198779129_7698503083059314688_n.jpg

Strategy Re-treat

Re-treated & BMS

In samenwerking met Re-treated fasciliteert Body Mind Sretch mee de perfecte pauze met impact voor professionals,

  • Begeleiding door business strategy expert

  • Tijd voor pauze en beweging

  • Zonder digitale afleiding

  • Slechts 10 plaatsen

  • 23-25 april 2019

  • Ardennen (geheime locatie)

 

Er is een Body Mind Boek onderweg . . .

 

Sinds het begin van mijn coach carrière geef ik allerlei boekentips mee aan mijn coachees. Hoewel ik soms graag een halve bibliotheek zou aanraden is dat gewoon niet realistisch. Daarom besloot ik zelf alle interessante en nuttige info die ik door de jaren heen vergaarde te bundelen.

Het boek gaat over intelligentie en het lichaam ... Over hoe het soms moeilijk is om contact met je lichaam te maken als je steeds in je hoofd zit en waarom het belangrijk is dit wel te doen.

Wil je graag al een pre-order doen van het boek, dan krijg je er een gratis workshop ter waarde van 375€ over je bodymindconnectie bij!

 
Few are those who see with their own eyes and feel with their own hearts.
— Albert Einstein